ferenc
udv

MENÜ

csonti

Az otthon tenyésztett puha és zaftos húslégylárva a legjobb csali a válogatós, félénken kapó dévérekre, hiszen ezeknek a halaknak néha még a legfrissebb, bolti, fehér csonti sem kell. Horgászbotod spicce finoman rezegni kezd, majd hirtelen erős ívben meghajlik. Aztán azonnal kiegyenesedik és mozdulatlanná válik, éppen abban a pillanatban, amikor be akartál vágni. Visszahúzod a szereléket és ellenőrzöd a csontikat a horgon. Megvannak egészben, csak mintha kicsit megrágták volna őket. Amikor elkeseredetten megint bedobod a csalit, egy újabb dévér érkezik, és a jelenet megismétlődik. Most jönnének csak igazán jól az otthon tenyésztett húslégylárvák. 

 

Menü

Szavazás

hogy tetszik a weboldal?
csoppet sem tetszik
nagyon tetszik
Asztali nézet